Trehjulingar och barncyklar vid ett förråd

Haemme kahta projektikoordinaattoria varhaiskasvatuksen laadunarviointijärjestelmä Valssin käyttöönottoon Pietarsaaren seudulla

Haemme kahta aloitekykyistä ja yhteistyösuuntautunutta PROJEKTIKOORDINAATTORIA varhaiskasvatuksen laadunarviointijärjestelmä Valssin käyttöönottoon Pietarsaaren seudulla (Pietarsaari, Kruunupyy, Luoto, Uusikaarlepyy ja Pedersöre).

Työsuhde on voimassa 7.8.2023-30.6.2024 ja työaika 80–100 % (29h-36,25h/v), sopimuksen mukaan. Palkka on 3100 euroa/kuukausi ja palkkausehdot KVTES:in mukaan. Pätevyysvaatimuksina sopiva korkeakoulututkinto ja henkilökohtaiset ansiot. Koordinaattoreiden tulee hallita sekä ruotsin- että suomen kielen. Kokemus varhaiskasvatus- tai esikoulutyöstä lasketaan ansioksi. Yhden koordinaattorin työpiste on Kruunupyyssä ja toisen Pedersöressä.

Projektin tavoitteena on luoda tehokkaita, hyvin toimivia ja käyttäjäystävällisiä rakenteita varhaiskasvatuksen arvioimiseen ja kehittämiseen.

Yhden koordinaattorin tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa Valssi-järjestelmän käyttäjäkoulutuksia eri varhaiskasvatuksen henkilökuntaryhmille. Koordinaattori hoitaa myös sisäisen koulutusmateriaalin valmistelun Karvin ohjeiden pohjalta.

Toisen koordinaattorin tulee kehittää henkilökunnan pätevyyttä itsearvioinnissa ja pedagogisten prosessien arvioinnissa. Koordinaattori ohjaa ja kouluttaa henkilökuntaa arviointiprosessien uudistamisessa.

Työ tulee suurelta osin tapahtumaan alueen päiväkodeissa yhteistyössä henkilökunnan kanssa sekä Se barnet-koulutusverkostossa.

Koordinaattoreiden vastuu- ja työtehtävät ovat erilliset, mutta yhteistyö on tärkeää projektin kokonaisvaltaisen laadun varmistamiseksi. Henkilökunnan tuen tarvetta kartoitetaan jatkuvasti ja koordinaattoreiden tulee suunnata tukea ja ohjausta niitä tarvitseviin yksiköihin.

Lisätietoja antaa Carina Ahlström, varhaiskasvatusjohtaja, 050 3045021, carina.ahlstrom@kronoby.fi

Hakemus ja CV Kuntarekry:n www.kuntarekry.fi kautta viimeistään 23.2.2023 klo. 12.00. Haastattelut 14.3.2023 klo. 13.30-16.00.