Leikkipuistotoiminta

klätterställning

Luodon leikkipuistotoiminta on kunnan järjestämää ohjattua leikkipuistotoimintaa lapsille jotka eivät ole päiväkodissa. Ohjattua leikkipuistotoimintaa järjestetään kunnassa kahdessa paikassa, Näsissä ja Furuholmenissa.

Leikkipuistotoimintaa järjestetään pääasiassa 2-6 -vuotiaille lapsille, jotka eivät osallistu kunnalliseen varhaiskasvatustoimintaan.
Leikkipuistotoiminnan aukioloajat seuraavat koulujen toimintapäiviä elokuusta toukokuuhun.

Syyslukukausi alkaa v. 34.

Leikkipuistotoiminta järjestetään etupäässä ulkona. Mahdollista on myös olla sisällä mikäli sää on erityisen kylmä tai huono.

Lapsen hyvinvoinnin vuoksi toimimme seuraavasti:

  • Pukeudumme sään mukaan (sadevaatteet, ylimääräinen pusero ja hanskat mukaan).
  • Syödessä on hyvä käyttää sormikkaita jos sormet helposti paleltuvat.

Lapsen tulisi myös olla mukaanaan pieni välipala. Kylmän sään sattuessa on hyvä tuoda mukanaan jotain lämmintä juotavaa. Kun leikitään ulkona on tärkeä pysyä LÄMPIMÄNÄ, KYLLÄISENÄ JA KUIVANA!

Näsin leikkipuisto

Lapsi tulisi tuoda leikkipuistoon puistoajan alussa, mieluimmin ennen klo 10.00. Jos lapsi on ilmoitettu puistoon mutta olette estyneitä osallistumaan on tärkeä, että perutte paikan viimeistään klo 08.30 samana päivänä jolloin paikka vapautuu toiselle lapselle.

Kaikki leikkipuistotoimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja tapaturman varalta. Kirjoittakaa lapsen tavaroihin nimi ; kenkiin, lakkiin, hanskoihin, laukkuun, eväslaatikkoon, juomapulloon jne.

Näin varaat paikan leikkipuistotoiminnasta syksystä 2022 alkaen:

  • Mene osoitteeseen larsmo.sitt.fi tai lataa Larsmo- sovellus Google Playn tai App storen kautta. Palvelu löytyy sovelluksesta Palvelut ja Varaa leikkipuistotoimintaa, jossa voit varata paikan ja ajan.
  • Paikka sekä varataan että maksetaan heti, varausmaksua ei palauteta.
  • Varaukset maanantaille voidaan tehdä viikkoa ennen maanantaina ennen klo 8:00, varaukset tiistaille voidaan tehdä viikkoa ennen tiistaina ennen klo 8:00, varaukset keskiviikolle voidaan tehdä viikkoa ennen keskiviikkona ennen klo 8:00 ja varaukset perjantaille viikkoa ennen perjantaina ennen klo 8:00.
  • Vapaana olevat paikat voidaan varata klo 10 asti samana päivänä.
  • Jos haluat varata paikan useammalle lapselle yhdellä kertaa paina varausnappia monta kertaa, muista kirjoittaa kaikkien lasten nimet nimi-ruutuun.
  • Maksu on 29.8.2022 alkaen 3 euroa/lapsi. Ei sisaralennusta. 
  • Peruutus tehdään tekstiviestillä kyseiseen puistoon viimeistään samana päivänä klo 8.30 jotta paikka vapautuisi toisille.

Tanja Brännbacka

Esimies aamu- ja iltapäivätoiminta ja puistotoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta, Varhaiskasvatus

tanja.brannbacka@larsmo.fi

044 72 17 661