larsmo logo

Luodon kunta julkaisee uuden graafisen ilmeen ja uudet verkkosivut 1.2.2023

Kunnalle on luotu uusi logotyyppi. Logo on ilmeeltään minimalistinen, moderni ja ajaton. Logo kuvaa kunnan arvoja ja korostaa kunnan hyvinvointia ja elinvoimaisuutta edistäviä tekijöitä, kuten saariston meri ja vapaus, vapaa-ajantoiminta ja luontoelämykset. Logo kuvaa myös kunnan elinkeinoelämään vaikuttaneita veneenrakentamisperinteitä. On ilmeistä, että kunnan vaakunassa esiintyvä turvallisuutta huokuva verkkovene on toiminut logon inspiraationa.

Kunnan visuaalista identiteettiä on uudistettu päivitetyllä väripaletilla ja uusilla graafisilla elementeillä. Myös typografiaa on uudistettu, joka näkyy kunnan sosiaalisessa mediassa ja ilmoituksissa uutena modernina muotokielenä.  Kunnan vahvasti vakiintunut iskulause ”365 saarta elinvoimaa” säilyy muuttumattomana, mutta uuteen visuaaliseen ilmeeseen sovitettuna versiona.

Samalla kunta julkaisee uudet, paremmat ja komeammat verkkosivut! Verkkosivustoa on laadittu asukkaiden tarpeet huomioiden. Saavutettavuusvaatimukset on huomioitu ja sivurakennetta on muokattu, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen.   Sivusto toimii nyt selkeämpänä, suorempana ja toimivampana tiedotuskanavana.  Huomiota on kiinnitetty hyvään hakutoimintoon ja toimivaan kokonaisuuteen, myös sivuston mobiilikäytössä.

Verkkosivujen kehittäminen jatkuu myös sivuston julkaisun jälkeen ja sivuja täydennetään ja päivitetään jatkuvasti. Vanhan logon korvaaminen uudella logolla vie myös aikaa. Uusi logo ilmestyy pikkuhiljaa kevään/kesän aikana mm. kunnan linja-autopysäkkeihin ja autoihin.

Toukokuussa käynnistynyt graafisen ohjeiston uudistamistyö saa nyt päätöksensä julkistuksen myötä. Wikström Media on tuottanut visuaalisen ilmeen.  Sekä valtuutetut että virkamiehet ovat osallistuneet prosessiin. Verkkosivusto on laadittu yhteistyössä Webaula Oy:n kanssa. 

larsmo slogan 365 öar livskraft