Aktiiviset seniorit

glada pensionärer utomhus

Vanhusten ja toimintarajoitteisten neuvosto mukana tukemassa kunnan ikäihmisiä

Viidestä jäsenestä koostuva vanhusten ja toimintarajoitteisten neuvosto kokoontuu tarvittaessa käsittelemään kunnan toimintaa ikäihmisten ja vammaisten näkökulmasta. Neuvosto voi antaa asioissa lausuntoja, otta kantaa ja tehdä aloitteita tärkeissä asioissa.

Neuvosto haluaa antaa kunnan ikääntyneille kultareunuksen arkeen järjestemällä tapahtumia ja luentoja. Keväällä 2022 järjestettiin yhdessä kunnan kuntoneuvojan kanssa suositun hyvinvointipäivän. Neuvosto juhlii myös tasavuosia täyttäviä ja 75-vuotiaita lahjoittamalla jokaiselle omat liukuesteet. Neuvosto on varattujen rahastovarojen ansiosta voinut joinakin vuosina antaa Sandlundenin ja kotipalveluasiakkaille pienen joululahjtan.

Eläkeläisyhdistys Larsmo Pensionärer r.f.

Larsmo Pensionärer r.f. on ruotsinkielinen aatteellinen, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenmäärä on noin 370. Yhdistys järjestää erilaista toimintaa kuten kursseja, tiedotustilaisuuksia, matkoja jne. Yhdistyksen toimintaan voi tutustua enemmä Larsmo pensionärerin verkkosivulla.

Johanna Holmbäck

Hallintopäällikkö

Kunnankanslia, Yleinen osasto

johanna.holmback@larsmo.fi

044 78 7 7211

06 785 7211