vandrare på Öuran

Koe Luodon kesä!

Tervetuloa Luodon kuntaan, jossa kesä on täynnä ihania aktiviteetteja koko perheelle! Tutustu luonnonkauniiseen maisemaan ja nauti laajasta valikoimasta kesäaktiviteetteja kaiken ikäisille. Tässä muutama vinkki:

Uimista ja auringonottoa uimarannoillamme
Uimaranta on täydellinen paikka rentouttavaan päivään veden äärellä. Kunnalla on yhdeksän virallista uimarantaa, joissa voit uida ja nauttia kesäauringosta.

Seikkailullisia vaellusreittejä
Tutustu Luodon kauniiseen luontoon lukuisten vaellusreittiemme kautta. Reitit vievät sinut metsien, niittyjen ja järvien äärelle. Täydellinen sekä lyhyille kävelyille että pidemmille vaelluksille ja retkille.

Syö hyvin ja nauti kesästä
Lähde vesille ja koe Luoto uudesta näkökulmasta, omalla veneellä tai taksivene Wilman kyydissä. Köpmanholmenilla voit nauttia saaristoluonnosta ja syödä hyvin ravintolassa. Strandiksessa voit syödä pizzaa ja ehkä jopa yöpyä leirintäalueella.

Viihdeillat Luodon torilla
Tule viihtymään kunnan torille! Kesäkuukausina järjestetään viihdeiltoja ohjelmineen ulkoilmalavallamme. Tänä kesänä tarjoilla on laulua, musiikkia ja lastenteatteria.

Perheystävällistä tekemistä
Nuoremmille vierailijoille on tarjoilla paljon tekemistä. Vieraile Tyynelän tonttulassa, kokeile frisbeegolfratoja, kiipeile seikkailuleikkipuistossa tai temppuile skeitti- ja pumptrack-radalla. Pidä hauskaa kirjastossa ja leikkipuistoissa tai tee pyöräilylenkki koko perheen kanssa turvallisesti pyörätiellä.

Suunnittele vierailusi Luodon kuntaan tänä kesänä ja koe kaikki, mitä kauniilla paikallamme on tarjottavanaan. Lisätietoa aktiviteeteistä ja paljon muusta löydät kunnan verkkosivuilta. Tervetuloa viettämään kesää Luotoon!