vandrare på Öuran

Upplev sommaren i Larsmo!

Välkommen till Larsmo kommun, där sommaren är full av härliga aktiviteter för hela familjen! Upptäck våra natursköna områden och njut av ett brett utbud av sommaraktiviteter som passar alla åldrar. Här kommer några tips:

Bada och sola vid våra simstränder
Simstranden är den perfekta platsen för en avkopplande dag vid vattnet. Kommunen har nio officiella simstränder där du kan bada och njut av sommarsolen.

Äventyrliga vandringsleder
Utforska Larsmos vackra natur genom våra många vandringsleder. Lederna tar dig genom skogar, över ängar och förbi sjöar. Perfekt för både kortare promenader, utflykter och längre vandringsturer.

Ät gott och njut av sommaren
Ge dig ut på vattnet och upptäck Larsmo från en ny vinkel, med egen båt eller taxibåten Wilma. Vid Köpmanholmen kan du njuta av skärgårdsnaturen och äta gott vid restaurangen. Vid Strandis kan du ta dig en pizza och kanske till och med övernatta på campingområdet.

Trivselkvällar på Larsmo torg
Kom och trivs på kommunens torg! Under sommarmånaderna ordnas trivselkvällar med program på vår utomhusscen. I sommar bjuds det på sång, musik och barnteater.

Familjevänliga aktiviteter
För de yngre besökarna finns det massor att göra. Besök Tyynelä tomtegård, testa frisbeegolfbanorna, klättra i äventyrslekparken eller trixa vid skate and pump-banan. Ha kul i biblioteket och lekparkerna eller ta en familjetur på cykel tryggt längs cykelbanan.

Planera ditt besök till Larsmo kommun i sommar och upplev allt som vår vackra plats har att erbjuda. Information om aktiviteter och mycket mer hittar du på kommunens webbsida. Vi ser fram emot att välkomna dig!