Yrityspalvelut

två personer sitter vid ett bord med datorer

Aktiivisena elinkeinopolitiikan toteuttajana ja kumppanina yritysten käynnistämisessä, kehittämisessä ja sijoittumisessa Luotoon toimii Oy Pietarsaaren seudun elinkeinokeskus Concordia.

Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordia

Concordia on kuntaomisteinen yhtiö, joka työllistää noin 10 henkilöä. Concordia yhdistää Pietarsaaren seudun yritykset, viisi kuntaa ja kehittäjäorganisaatiot. Yhtiön missiona on varmistaa, että seutu säilyy houkuttelevana liiketoiminnalle, sisäänmuutolle ja investoinneille. Concordia tarjoaa maksuttomia yritysneuvonta- ja kehityspalveluita ja työskentelee aktiivisesti aluekehityksen, projektitoiminnan, edunvalvonta- ja seutumarkkinoinnin parissa tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Luomme edellytyksiä menestyvälle elinkeinoelämälle ja houkuttelevalle seudulle, jota arvostetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Concordian hankkeissa syntyy koko seudulle kehittämistyökaluja, jotka luovat edellytyksiä ja kasvualustaa hyvinvoivalle, houkuttelevalle ja kilpailukykyiselle seudulle.

Concordian yrityspalvelut

Oletko yrittäjä vai suunnitteletko yrittäjyyttä? Concordian yrityspalvelut ovat sinua varten.

Concordialla on laaja verkosto, jonka kautta pyritään löytämään ratkaisuja kaikenlaisiin haasteisiin. Ota yhteyttä niin Concordia auttaa eteenpäin!

 Lue lisää Concordian yrityspalveluista


Concordian toimisto

Koulukatu 25-27 C
68600 Pietarsaari
(avoinna arkisin klo 8-16)

Yhteystiedot

puh. 010 239 7550
info@concordia.jakobstad.fi

Ab Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia är en viktig näringspolitisk aktör som hjälper företag att etablera sig i regionen, att komma i gång med verksamheten och att utveckla sin verksamhet.