Kesätyöpaikat

person sitter på gräsklippare

Luodon kunnan kesätyöpaikat

Luodon kunta tarjoaa kesätyötä noin 40 nuorelle kesäksi 2023, joko kunnan omassa toiminnassa tai jonkun luotolaisen yhdistyksen toimesta. Työn kesto on 120 tuntia, yleensä 20 päivää ja 6 tuntia päivässä, mutta työaika voi myös vaihdella.

Hakemuksensa voi jättää vuonna 2007 tai aikaisemmin syntyneet henkilöt. Ensi sijalla ovat nuoret joitka eivät aikaisemmin ole olleet kunnalla kesätöissä.

Viimeinen hakupäivä on 31.3.2023.

Ilmoitus valituista kesätyöläisistä lähetetään ainoastaan valituille ja heidän nimensä julkaistaan kunnan verkkosivuilla Valitut kesätyöläiset 2023-otsikon alla.
Hakemuksen yhteydessä hakija antaa luvan julkaista kunnan verkkosivuilla oman nimensä työpaikan saaneiden nimien joukossa.

Kesätöitä koskeviin kysymyksiin vastaa henkilöstöpäällikkö Annette Kortell-Svenfors, puh. 06 7857 212.

Yhdistykset

Tarvitseeko yhdistyksesi kesätyöntekijää?

Aatteelliset yhdistykset voivat hakea kunnan kautta kesätyöntekijöitä eri tehtäviin viimeistään 15.3.2023.

Hakemus jätetään sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@larsmo.fi

Kun yhdistys saa kesätyöntekijän Luodon kunnan kautta on se nimettävä kesätyöntekijälle esimies, annettava työnohjausta ja vastattava työntekijän työturvallisuudesta. Luodon kunta vastaa palkan ja sosiaalikulujen maksusta

Lisätietoa antaa henkilöstöpäällikkö Annette Kortell-Svenfors, puh. 06 7857 212 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@larsmo.fi

Valitut kesätyöntekijät

Valitus kesätyöntekijät 2023:

Ester Grankulla, Minea Hagnäs, Moa Björklund, Nea Pettersson, Linn Östman, Ella Björkskog,  Elsa Sundström,  Vanessa Hästbacka, Hannes Heikkilä,  Tilde Lindell, Elisabet Björkskog,  Enny Esberg,  Tanja Nyfält,  Emilia Tokola, Vidar Bäck, Bel Dway Ser, Anders Fagerhed, Alva Grankulla, Jasper Lillqvist, Iwan Kaitfors, Matteus Sundkvist, Arthur Nyfelt, Elias Häggblom, William Wargh, Felix Sundelin, Mohammed Hasan, Nellie Byggmästar, Felicia Ena, Vera Fagerholm, Moa Byggmästar, Jona Alamattila, Nea Asplund, Astrid Penttilä, Thelma Sundelin.

Nimet on julkaistu suostumuksella, muille kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan sähköpostitse.

Annette Kortell-Svenfors

Henkilöstöjohtaja

Henkilöstöhallinto, Kunnankanslia

annette.kortell-svenfors@larsmo.fi

06 785 7212