Ladut, kaukalot ja kuntoradat

Skidåkare i Larsmo idrottspark

Hiihtoladut

Luodon urheilupuisto on talviurheilulajien pääasiallinen kotipaikka. Täältä löytyy 5,5 km valaistuja latuja (yhteensä 13 km latua mikäli sääolosuhteet sallivat), kaukalo, ampumahiihtoa (25 ammuntapaikkaa), monitoimitalo jossa tanssitoimintaan soveltuva peilisali, eri toiminta- ja kokoontumistilat, kuntosali sekä pukuhuoneet ja saunat. Ladut ovat valaistettuna kauden aikana klo 22.00 saakka.

Luodon urheilupuistossa on myös noin 700 metrin pituinen reitti, joka soveltuu liikuntarajoitteisille/rullatuolilla liikkuville. Järjestöt voivat urheilupuistossa järjestää erityisiä toimintapäiviä liikuntaesteisille. Tarvittaessa kuljetus- ja moottorikelkkapalveluja myy esim. Larsmo Idrottsförening.

Kaukalot ja tenniskenttä

Holmissa sijaitsevan kaukalon voi varata varauskalenterin kautta, Timle.

Jääkiekkokaukalot sijaitsevat Risössä, Holmissa, Bosundissa, Västerbyssä ja Näsissä. Risön kaukaolon omistaa IF Pucken ja Bosundin kaukalon omistaa kyläyhdistys. Holmin ja Näsin kaukalot omistaa kunta.  Näs-Västarbyn kyläyhdistys hoitaa Näsin kaukaloa sekä kyläyhdistyksen kaukaloa Västerbyssä..  

Holmin, Risön ja Näsin kaukaloissa voi kesäisin pelata myös tennistä.

Kuntoradat

Kaikista kunnan osista löytyy kuntorata ja valaistut hiihtoladut. Radat soveltuvat kävelyyn, sauvakävelyyn ja kuntoiluun.