Hakeminen esiopetukseen

Lekrutor på gårdsplan

Kaikille Luodon kunnassa asuville lapsille osoitetaan esiopetuspaikka (Perusopetuslain 6 § on muuttunut 1.1.2015 voimaan tulleen lain (1040/2014) mukaisesti siten, että kunta osoittaa oppivelvolliselle lähikoulun.

Ruotsinkielinen koulujaosto osoittaa kaikille oppilaille lähikoulun perustuen oppilaiden kotiosoitteeseen, eli oppilaille osoitetaan paikka lähikoulun esikoulussa. Jos haluat hakea lupaa muuhun lähikouluun voit käyttää tätä lomaketta.

Lapsen huoltaja jättää ilmoittautumisen esikouluun sähköisesti Wilman kautta. Ohjeet ja avainkoodit löytyvät viikolla kuusi kotiin lähetetystä kirjeestä. Osoitettu esikoulu löytyy sähköisestä lomakkeesta. Ilmoittautuminen tehdään liitteenä olevilla Wilma-koodeilla.

Sähköisellä lomakkeella voitte myös ilmoittaa:

  • erityisruokavaliot
    • oppilailla on mahdollisuus erityisruokavalioon lääketieteellisista, eettisistä tai uskonnollisista syistä. Erityisruokavalion tilaaminen ei ole mahdollinen vain sen takia, ettei pidä tarjolla olevasta ruoasta. Huoltajalla on vastuu tiedottaa ja antaa uusi todistus koulukeittiöön mikäli lapsen erityisruokavalio muuttuu. Lääkärintodistus vaaditaan jos lapsella on maitoallergia, keliakia ja joku elintarvikeallergia (voidaan jättää erikseen kouluun).
  • valokuvaus- ja ym. luvat
  • täydentävää varhaiskasvatusta koskevat esitiedot (ilmoittautumiset täydentävään varhaiskasvatukseen jätetään sähköisesti, lisätietoa löytyy täältä.

Näin luoto käyttäjätunnukset Wilmaan:

Ohjeet lapsen lisäämisestä olemassa olevaaan Wilma-tiliin:

Mahdollsiin kysymyksiin vastaa:

Sofia Lindkvist

Pedagoginen kehittäjä

Kunnankanslia, Perusopetus, Varhaiskasvatus

sofia.lindkvist@larsmo.fi

044 78 77 464